Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9166
Title: | Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температур |
Authors: | Карнаушенко, В. В. Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Нryhorenko, Olena |
Keywords: | консервування рослинної продукції;плодоовочеві соки;заморожування;харчова цінність |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 14 |
Abstract: | Одним з ефективних способів консервування рослинної продукції при незначних витратах і максимальному збереженні харчових і смакових показників є заморожування з подальшим зберіганням у замороженому вигляді. Цей спосіб консервування дозволяє максимально зберігати харчову цінність продукції |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9166 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-14.pdf | 377.24 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.