Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 321-330 of 361 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Педагогічний потенціал подієвого підходу як способу організації освітньої діяльності у закладах вищої освітиПоправко, О. В.; Тараненко, Галина Григорівна; Popravko, O.; Taranenko, Halyna
2023Вплив біологічно активних сполук вівса посівного на харчову цінність м’яса гусейДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Микола Миколайович; Майборода, Данііл Олександрович; Здоровцева, Любов Миколаївна
2024The advantages of using sublimation for preserving the antioxidant properties of cranberries.Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii
2024Qualimetric assessment and features of quality formation for cultivated mushrooms in accordance with the methods of further processing.Bandura, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Krupodorova, Tetiana
2024Удосконалення майстерності викладача вищої школи в дистанційному режиміКюрчева, Людмила Миколаївна; Горбова, Наталя Аркадіївна; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Кукіна, Наталя Володимирівна; Кравець, Олег Васильович; Kiurcheva, Liudmyla; Horbova, Natalia; Yefymenko, Liudmyla; Kukina, Natalia; Kravets, Oleh
2023Дослідження органолептичних показників якості емульсійних соусів з йодміщуючими добавкамиКолісниченко, Тетяна Олександрівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Сефіханова, К. А.; Kolisnychenko, Tetiana; Priss, Olesia; Kiurcheva, Liudmyla; Sefikhanova, K.
2024Technology of multilayer and glazed fruit and vegetable chips.Dudarev, Igor; Panasyuk, Svitlana; Say, Volodymyr; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна
2023Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначенняЗарецька, Дар’я Костянтинівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Бандура, В. М.; Zaretska, Daria; Serdyuk, Maryna; Kryvonos, Iryna; Bandura, V.
2019Зберігання зелені коріандру (coriandrum sativum l.) в живильному середовищіПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сухаренко, О.І.; Коляденко, В.В.; Нестеров, Ю.Ю.
2017Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Еvlash, V.; Z h u k o v a, V .; Kiurchev, Serhii; Кюрчев, Сергій Володимирович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Kalugina, I.; Kolesnichenko, S.; S a l a v e l i s, A .; Z o l o v s k a, O .; Bandurenko, H.