Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 301-310 of 361 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезіДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Кошелев, О. І.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Яковійчук, О. В.; Галько, Т. І.; Майборода, Даниїл Олександрович; Шатохіна, О. В.; Міліч, В. М.
2018Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначенняСокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2021Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в УкраїніКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2017The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbersПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna
2024Crafting fermented pepper-based hot sauces.Kolisnychenko, Tetiana;; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Sefikhanova, Kateryna
2023Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані.Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Marina; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tеtiana; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Здоровцева, Любов Миколаївна; Zdorovtseva, Liubov
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна
2024Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa .Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
2023Педагогічний дизайн як актуальна тенденція підвищення якості освітиТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna
2023Asparagus dry soluble and insoluble matter during storagePriss, Olesia; Sukhenko, V. Yu.; Bulhakov, P. O.; Прісс, Олеся Петрівна; Сухенко, В.; Булгаков, Павло Олександрович