Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Зміни смакових якостей яблук під час тривалого зберіганняБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2011Інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів сливи за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
2015Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G
2017Зміни вуглеводного комплексу плодів при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2010Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2011Вплив антиоксидантної композиції АКМ на швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуніБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana