Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject низькотемпературне зберігання

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Вплив заморожування і низькотемпературного зберігання на епіфітну мікрофлору кабачківТарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira
2020Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусейМайборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Федорко, А. С.; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2019Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберіганняГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2014Звіт про роботу науково-дослідної лабораторії "Механізація зберігання сільськогосподарської продукції" за 2014. Підпрограма 1.6.3 "Розробка нетрадиційних технологій зберігання плодів та ягід"Ялпачик, Ф. Ю.; Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Ялпачик, О. В.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Івженко, А. О.; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha; Змєєва, І. М.; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr
2011Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зберіганняТарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна
2023Регулювання якості м’яса гусей біологічно активними сполуками вівса посівногоМайборода, Данііл Олександрович; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Данченко, Микола Миколайович; Ніколаєва, Ю. В.; Maiboroda, Daniil; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Danchenko, Mykola; Nicolaieva, Yu.
2018Формування заморожених соківСтручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira