Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3951
Title: | Вплив заморожування і низькотемпературного зберігання на епіфітну мікрофлору кабачків |
Other Titles: | Влияние замораживания и низкотемпературного хранения на эпифитную микрофлору кабачков Influence of freezing and low temperature storage on epiphyte microflora of squash |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | заморожування;низькотемпературне зберігання;кабачки;мікрофлора;поживні речовини;властивості;сорти кабачків;стадія технічної зрілості |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | ЛНАУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць Луганського національного аграрного университету;№ 87 |
Abstract: | UK: Розглянута патогенна мікрофлора поверхні заморожених кабачків. Вивчено кількісний склад мікроорганізмів різних сортів кабачків у процесі заморожування та подальшого низькотемпературного зберігання. RU: Рассмотрены вредные микроорганизмы, населяющие поверхность замороженных продуктов. Выучена микрофлора разных сортов кабачков в процессе замораживания и длительного сохранения. EN: Harmful microorganisms inhabiting the surface of the frozen products are considered. Microflora of different sorts of squash is trained in the process of freezing and protracted saving. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3951 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1. Вплив заморожування і низькотемпературного зберігання на епіфітну мікрофлору кабачків.pdf | 241.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.