Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3951
Title: Вплив заморожування і низькотемпературного зберігання на епіфітну мікрофлору кабачків
Other Titles: Влияние замораживания и низкотемпературного хранения на эпифитную микрофлору кабачков
Influence of freezing and low temperature storage on epiphyte microflora of squash
Authors: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: заморожування;низькотемпературне зберігання;кабачки;мікрофлора;поживні речовини;властивості;сорти кабачків;стадія технічної зрілості
Issue Date: 2008
Publisher: ЛНАУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць Луганського національного аграрного университету;№ 87
Abstract: UK: Розглянута патогенна мікрофлора поверхні заморожених кабачків. Вивчено кількісний склад мікроорганізмів різних сортів кабачків у процесі заморожування та подальшого низькотемпературного зберігання. RU: Рассмотрены вредные микроорганизмы, населяющие поверхность замороженных продуктов. Выучена микрофлора разных сортов кабачков в процессе замораживания и длительного сохранения. EN: Harmful microorganisms inhabiting the surface of the frozen products are considered. Microflora of different sorts of squash is trained in the process of freezing and protracted saving.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3951
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.