Звіт про роботу науково-дослідної лабораторії "Механізація зберігання сільськогосподарської продукції" за 2014. Підпрограма 1.6.3 "Розробка нетрадиційних технологій зберігання плодів та ягід"

Анотація

Об’єктом дослідження є технологічний процес тривалого зберігання і переробки овочів. Предмет дослідження – технологія і механізація заморожування овочів. Мета роботи – є удосконалення технології низькотемпературного заморожування, тривалого зберігання, дефростації та переробки на основі зміни якості овочів, а також зниження енерговитрат швидкоморозильного апарату. Методи досліджень – поставлені задачі вирішувалися з використанням теоретичних методів дослідження, що дозволили досягти основних результатів роботи і підтвердити їхню вірогідність методом активних експериментів. Використовувалися методи диференційного та інтегрального обчислення, основні положення теоретичної механіки, аналітичної геометрії, комп’ютерної технології, методами математичного аналізу і математичної статистики. Розроблено та досліджено машини для заморожування плодоовочевої продукції. Розроблено технологічні процеси зберігання сільськогосподарської продукції у замороженому виді.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By