Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject біологічно активні речовини

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Долгова, С. В.
2021Вміст біологічно активних речовин у плодах черешні за умов задернінняГерасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana
2021Вплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберіганняЗахарченко, М. А.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2017Зберігання плодоовочевої продукції з використанням обробки біологічно активними речовинамиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2017Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2025Удосконалення технології виробництва круп’яних паличок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин (23ХТД. 12719985.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Кюрчева, Юлія Сергіївна
2019Харчові продукти з функціональними властивостямиШац, О. Ю.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla