Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18821
Title: | Удосконалення технології виробництва круп’яних паличок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин (23ХТД. 12719985.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Кюрчева, Юлія Сергіївна |
Scientific director: | Катюха, Денис Анатолійович |
Keywords: | сухі сніданки;круп’яні палички;екструзія;борошно спельти;борошно рисове;морква;гарбуз;малина;біологічно активні речовини;функціональний продукт |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Кюрчева Ю. С. Удосконалення технології виробництва круп’яних паличок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин (23ХТД. 12719985.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Д. А. Катюха; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 46 с., 16 табл., 6 рис. |
Abstract: | В роботі проаналізовано асортимент круп’яних паличок вітчизняного виробництва та вплив здорового харчування на вибір продукту, в тому числі і на вибір сухих корисних сніданків, особливо для дитячого харчування. Досліджено показники якості, технологічні властивості рослинної сировини, досліджено властивості готового продукту з використанням новітніх інгредієнтів.Встановлено оптимальне співвідношення та розроблено рецептуру круп’яних паличок з борошна спельти та рисового борошна та додаванням натуральних порошків з моркви, гарбуза та малини. Доведено доцільність використання органічного борошна при виготовленні паличок. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18821 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kyurcheva_dyplom_2025.pdf | 321.21 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.