Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18821
Title: Удосконалення технології виробництва круп’яних паличок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин (23ХТД. 12719985.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Кюрчева, Юлія Сергіївна
Scientific director: Катюха, Денис Анатолійович
Keywords: сухі сніданки;круп’яні палички;екструзія;борошно спельти;борошно рисове;морква;гарбуз;малина;біологічно активні речовини;функціональний продукт
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Кюрчева Ю. С. Удосконалення технології виробництва круп’яних паличок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин (23ХТД. 12719985.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Д. А. Катюха; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 46 с., 16 табл., 6 рис.
Abstract: В роботі проаналізовано асортимент круп’яних паличок вітчизняного виробництва та вплив здорового харчування на вибір продукту, в тому числі і на вибір сухих корисних сніданків, особливо для дитячого харчування. Досліджено показники якості, технологічні властивості рослинної сировини, досліджено властивості готового продукту з використанням новітніх інгредієнтів.Встановлено оптимальне співвідношення та розроблено рецептуру круп’яних паличок з борошна спельти та рисового борошна та додаванням натуральних порошків з моркви, гарбуза та малини. Доведено доцільність використання органічного борошна при виготовленні паличок.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18821
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kyurcheva_dyplom_2025.pdf321.21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.