Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8803
Title: Біологічна цінність зелені петрушки при зберіганні
Authors: Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Keywords: зелень петрушки;живильне середовище;гідрогель;зберігання петрушки
Issue Date: 2015
Series/Report no.: Розвиток національної економіки: теорія і практика: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (3-4 квітня 2015 р.);Ч. 1 (С. 56-57)
Abstract: Застосування живильного середовища на основі агрогелю із додаванням комплексного антиоксиданту, в порівнянні з контролем, дозволяє скоротити втрати сухих речовин на 26,58 %, сухих розчинних речовин - на 34,55 %; сприяє уповільненню темпів дисиміляції цукрів більш ніж в 2 рази; знижує витрати титрованих кислот в 1,3 рази. Це дозволяє отримати петрушку високої якості навіть після вдвічі довшого терміну зберігання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8803
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf3.95 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.