Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи : [178] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 178
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначенняСокот, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2018Вплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісенейОтставнова, А.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2018Проблеми у зберіганні зелені коріандруНестеров, Ю. Ю.; Прісс, ОлесяПетрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Збагачення вишневих джемів пектиновмісним плодовим пюреНестеренко, Д. Г.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2018Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицієюРоманюк, М.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2018Підвищення якості двошарового мармеладу з використанням крохмальних сиропівКорж, А. А.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2018Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусівКарпенко, А.; Желязков, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2018Удосконалення технології виробництва сливового соку замороженогоКарнаушенко, В. В.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2018Інновації у виробництві смузіІвашина, Т. О.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2018Аналіз технологій виробництва концентрованого яблучного сокуГарабажій, К. А.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2018Застосування білкововмісних добавок з гороху у технології варених ковбасВаженкова, В. К.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2018Розробка рецептури рибо-рослинних консервівБулгаков, І. В.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2018Інноваційні технології зберігання шпинатуБулавицька, К.; Прісс, ОлесяПетрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання томатівЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2013Інноваційні педагогічні технології як складова розвитку вищої освіти в сучасних умовахСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2008Удосконалення підготовки висококваліфікованих спеціалістів зі свинарстваСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2017Українське бджільництвоСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2012Комп'ютеризація навчального процесу в ВНЗ, для підвищення якості навчанняСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2008Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качокСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2007Природні ресурси та їх оцінка в системі раціонального природокористуванняСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Моісеєнкова, Л. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 178