Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г : [66] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 66
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІвПрісс, О. П.; Priss, О.
2015Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберіганняПрісс, О. П.; Калитка, В. В.
2015Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуніСердюк, М. Є.; Байбєрова, С. С.
2015Аналіз прояву ДНК-конструкцій зі сайт-спецефічною рекомбіназною системою CRE/LOXP у декількох поколіннях трансформантів ARABIDOPSIS THALIANA за допомогою мультиваріативного методуСекан, А. С.; Мироничева, О. С.
2017Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукціїТележенко, Л. М.; Прісс, О. П.
2017Особливості зберігання грибів родини гливаБандура, І. І.; Кулик, А. С.; Каліцинський, С. С.; Сербова, І. О.
2016Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніхБурдіна, І.; Прісс, О. П.; Burdina, І.; Priss, О.
2013Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантівСердюк, М. Є.; Гапріндашвілі, Н. А.; Serduk, М. Е.; Gaprindashvili, N. А.
2013Вплив вологості на технологічні показники соломи при культивуванні їстівних грибівМироничева, О. С.
2014Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайноїБісько, Н. А.; Мироничева, О. С.; Бандура, І. І.
2015Аналіз фітотоксичності нафтозабруднених ґрунтівКолєснікова, Л. А.; Федюшко, М. П.
2014Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганніЗагорко, Н. П.; Григоренко, О. В.; Стручаєв, М. І.; Zagorko, N. P.; Grygorenko, O. V.; Struchaev, M. I.
2015Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочівПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.; Priss, O. P.; Zhukova, V. F.
2015Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинниківСердюк, М. Є.
2014Антиоксидантний комплекс гарбузових овочівПрісс, О. П.; Калитка, В. В.; Priss, О.; Kalitka, V.
2015Формування біологічно-активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторівПрісс, О. П.; Priss, О.
2015Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хронуПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.
2015Динаміка зміни маси зелені петрушки під час зберіганняПрісс, О. П.; Кулик, А. С.
2015Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачківПрісс, О. П.; Priss, O.
2011Зміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантівПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.; Данченко, О. О.; Priss, О.; Zhukova, V.; Danchenko, O.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 66