Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи : [98] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Дуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології"Григоренко, Олена Віталіїна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Ihyna
2013Вплив погодних умов вегетаційного періоду на збереженість яблук в умовах Південного степу УкраїниБайбєрова, С. С.; Сердюк, М. Є.; Байберова, С. С.; Сердюк, М. Е.; Baybеrova, S.; Serduk, M.
2016Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsleyТележенко, Л. М.; Кулик, А. С.; Жукова, В. Ф.; Кюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.; Telezhenko, L.; Kulik, A.; Zhukova, V.; Kiurchev, S.; Verholantseva, V.
2016Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, А. С.; Жукова, В. Ф.; Telezhenko, L.; Kulik, A.; Zhukova, V.
2014Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантівПрісс, О. П.; Кулик, А. С.; Присс, О. П.; Priss, O.; Kulik, A.
2014Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочівПрісс, О. П.; Кулик, А. С.
2017Вплив біофлаваноїдів вівса посівного на антиоксидантну активність та жирнокислотний склад тканин печінки гусейДанченко, О. О.; Здоровцева, Л. М.; Коляденко, В. В.; Рубан, Г. В.
2013Жирнокислотний склад ліпідів мозку і серця гусей в умовах гіпо- і гіпероксіїЗдорова, Л. М.; Здоровцева, Л. Н.
2013Особливості функціонування системи антиоксидантного захисту в тканинах гусей в ембріональному і ранньому постнатальному періодах онтогенезуДанченко, О. О.; Пащенко, Ю. П.; Здоровцева, Л. М.; Рубан, Г. В.; Данченко, О. А.; Здоровцева, Л. Н.
2008Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганніСердюк, М. Є.; Гапріндашвілі, Н. А.; Serdyuk, M.; Gaprindashvili, N.
2008Вплив обробки природними антиоксидантами на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів при довгостроковому зберіганні плодів грушіСердюк, М. Є.; Гапріндашвілі, Н. А.; Сердюк, М. Е.; Гаприндашвили, Н. А.; Serduk, M.; Gaprindashvili, N.
2013Вплив способів післязбиральної обробки природними антиоксидантами на вихід стандартної продукції плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганніСердюк, М. Є.; Гапріндашвілі, Н. А.; Serduk, M.; Gaprindashvili, N.
2012Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантівГапріндашвілі, Н. А.; Кюрчева, Л. М.; Войцехівський, В. І.; Gaprindashvili, N.; Kjurcheva, L.; Voytsekhivskyy, V.
2012Формування якості білих столових виноградних виноматеріалів, вироблених в умовах ДП «Первомайский винзавод» АР КримВойцехівський, В. І.; Воронова, С. С.; Гапріндашвілі, Н. А.; Voytsekhivskyy, V.; Voronova, S.; Tokar, A.; Gaprindashvili, N.
2013Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливиСердюк, М. Є.; Гапріндашвілі, Н. А.; Гогунська, П. В.
2015Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинниківСердюк, М. Є.; Гапріндашвілі, Н. А.; Сердюк, М. Е.; Гаприндашвили, Н. А.; Serdyuk, M.; Gaprindashvili, N.
2016Визначення збереженості плодів яблуніСердюк, М. Є.; Гапріндашвілі, Н. А.; Serdyuk, M.; Gaprindashvili, N.; Сердюк, М. Е.; Гапринашвили, Н. А.
2017Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберіганняСердюк, М. Є.; Байбєрова, С. С.; Гапріндашвілі, Н. А.; Сухаренко, О. І.; Sserdyuk, M.; Baiberova, S.; Gaprindashvili, N.; Sukharenko, E.; Сердюк, М. Е.; Байберова, С. С.; Гаприндашвили, Н. А.; Сухаренко, А. И.
2016Substantiaton of selecting the method of pre-cooling of fruitsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Baiberova, S.; Gaprindashvili, N.; Kulik, A.
2018Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein compositionDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Gaprindashvili, N.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98