Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [352] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 352
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення.Прісс, Олеся Петрівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Товма, Лідія Федорівна
2021Вплив складу субстратів на морфологічні та біохімічні показники PLEUROTUS CITRINOPILEATUS SINGERБандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Хареба, О.В.; Хареба, В.В.; Цизь, О. М.; Чаусов, Сергій Володимирович; Макогон, С.В; Bandyra, Iryna; Kulik, Alina; Chausov, Sergiy
2022Effect of different grain spawn materials on Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm. mushroom cultivation under unregulated and regulated fruiting conditions.Bandyra, Iryna; Isikhumhen, Omoanghe S.; Kulyk, Alina; Bisko, Nina; Serdyuk, Maryna; Khareba, Volodymyr; Khareba, Olena; Ivanova, Iryna; Tsyz, Oleksandr; Makohon, Serhii; Chausov, Serhii; Бандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Сердюк, Марина Егоровна; Іванова, Ірина Євгенівна; Чаусов, Сергій Володимирович
2024Storage waste of asparagus as a valuable source of phenolic compoundsPriss, Olesia; Bulhakov, Pavlo; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович
2024Дослідження особливостей окиснення жиру в твердому станіНащанський, Д. В.; Демидов, І. М.; Демидова, Анастасія Олександрівна; Nashchanskyi, D.; Demidov, I.; Demydova, Anastasiia
2024Попередня оцінка ефективності зберігання грибів шіїтаке в тарі з різною товщиною харчової плівки та застосуванням вологоутримуючих матеріалівТкаченко, А. Г.; Бандура, Ірина Іванівна; Tkachenko, A.; Bandura, Iryna
2024Математичні моделі якості м’ясопродуктів з рослинними домішкамиПаламарчук, І. П.; Загорко, Надія Петрівна; Яременко, Я. В.; Сватова, Н. С.; Palamarchuk, І.; Zahorko, Nadiia; Yaremenko, Ya.; Svatova, N.
2024Удосконалення майстерності викладача вищої школи в дистанційному режиміКюрчева, Людмила Миколаївна; Горбова, Наталя Аркадіївна; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Кукіна, Наталя Володимирівна; Кравець, Олег Васильович; Kiurcheva, Liudmyla; Horbova, Natalia; Yefymenko, Liudmyla; Kukina, Natalia; Kravets, Oleh
2017Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Еvlash, V.; Z h u k o v a, V .; Kiurchev, Serhii; Кюрчев, Сергій Володимирович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Kalugina, I.; Kolesnichenko, S.; S a l a v e l i s, A .; Z o l o v s k a, O .; Bandurenko, H.
2024Biological activity of phenolic compounds of oats depending on the technology of its use in feeding geese.Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Gryshchenko, Viktoriya; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
2024Improving the quality of dairy sauces by using condensed low-lactose milk whey.Honchar, Yuliia; Гончар, Юлія Миколаївна; Gnitsevych, Victoriya
2024Analysis of the hypotheses of milk fat phase dispersion and structural features of homogenizers.Samoichuk, Kyrylo; Самойчук, Кирило Олегович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Kovalyov, Alexandr; Ковальов, Олександр Олександрович; Dmytrevskyi, Dmytro; Horielko, Dmytro; Chervonyi, Vitalii; Voitsekhivsky, Volodymyr
2024Crafting fermented pepper-based hot sauces.Kolisnychenko, Tetiana;; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Sefikhanova, Kateryna
2024Qualimetric assessment and features of quality formation for cultivated mushrooms in accordance with the methods of further processing.Bandura, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Krupodorova, Tetiana
2024Technology of multilayer and glazed fruit and vegetable chips.Dudarev, Igor; Panasyuk, Svitlana; Say, Volodymyr; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна
2024The advantages of using sublimation for preserving the antioxidant properties of cranberries.Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii
2024Strategies for reducing postharvest losses of vegetables through integral assessment of antioxidant status.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Glowacki, Szymon
2024Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa .Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
Nov-2023Фенольні сполуки вівса посівного як засіб підвищення адаптаційного потенціалу гусей в онтогенезі.Данченко, Олена Олександрівна; Danchenko, O.; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, D.; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, M.; Ангеловська, Алла Олександрівна; Angelovska, A.
2022Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирноїГніцевич, Вікторія; Gnitsevych, Victoriya; Гончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 352