Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [361] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 361
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Оцінка якісних показників хліба з пшеничного борошна з додаванням фаршу з відварених грибів гливи звичайноїСокот, Олександр Євгенович; Sokot, Oleksandr
2025Оцінка якості зразків китайських ковбас за допомогою математичних моделей «факторних площ» за вмістом мінеральних компонентівПаламарчук, Ігор Павлович; Palamarchuk, Ihor; Юанься, Ф.; Загорко, Надія Петрівна; Zahorko, Nadiia; Бочарнікова, В. В.
2025Розробка рецептури низькокалорійного лимонадного концентрату з використанням натуральних підсолоджувачівПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Бандура, В. М.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tetiana; Сердюк, Денис Ігорович
2025Потреба в інноваційних підходах до створення дегідратованих продуктів із пролонгованим терміном зберігання для гуманітарних потребСеменов, Микита Олегович аспірант; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Semenov, Mykyta; Kiurcheva, Liudmila
2025Особливості впливу вівса на вміст ессенціальних жирних кислот у м'язових тканинах гусейДанченко, Олена Олександрівна; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, Daniil
2024Оцінка ефективності регуляторних норм у системі харчування дітей дошкільного та шкільного вікуГончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia
2025Психолого-педагогічні засади ефективного гібридного навчанняТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna; Козуб, Олександр Олександрович; Kozub, Oleksandr
2025Мислення зростання як фактор академічних досягнень та психологічної стійкостіТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna
2020Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Малкіна, Віра Михайлівна; Крівонос, Ірина Анатоліївна; Тимощук, Тетяна Миколаївна; Євстафієва, К. С.; Serdyuk, Maryna; Ivanova, Iryna; Malkina, Vira; Kryvonos, Iryna; Тymoshchuk, Tetiana; Ievstafiieva, K.
2024Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення.Прісс, Олеся Петрівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Товма, Лідія Федорівна
2021Вплив складу субстратів на морфологічні та біохімічні показники PLEUROTUS CITRINOPILEATUS SINGERБандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Хареба, О.В.; Хареба, В.В.; Цизь, О. М.; Чаусов, Сергій Володимирович; Макогон, С.В; Bandyra, Iryna; Kulik, Alina; Chausov, Sergiy
2022Effect of different grain spawn materials on Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm. mushroom cultivation under unregulated and regulated fruiting conditions.Bandyra, Iryna; Isikhumhen, Omoanghe S.; Kulyk, Alina; Bisko, Nina; Serdyuk, Maryna; Khareba, Volodymyr; Khareba, Olena; Ivanova, Iryna; Tsyz, Oleksandr; Makohon, Serhii; Chausov, Serhii; Бандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Сердюк, Марина Егоровна; Іванова, Ірина Євгенівна; Чаусов, Сергій Володимирович
2024Storage waste of asparagus as a valuable source of phenolic compoundsPriss, Olesia; Bulhakov, Pavlo; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович
2024Дослідження особливостей окиснення жиру в твердому станіНащанський, Д. В.; Демидов, І. М.; Демидова, Анастасія Олександрівна; Nashchanskyi, D.; Demidov, I.; Demydova, Anastasiia
2024Попередня оцінка ефективності зберігання грибів шіїтаке в тарі з різною товщиною харчової плівки та застосуванням вологоутримуючих матеріалівТкаченко, А. Г.; Бандура, Ірина Іванівна; Tkachenko, A.; Bandura, Iryna
2024Математичні моделі якості м’ясопродуктів з рослинними домішкамиПаламарчук, Ігор Павлович; Загорко, Надія Петрівна; Яременко, Я. В.; Сватова, Н. С.; Palamarchuk, Ihor; Zahorko, Nadiia; Yaremenko, Ya.; Svatova, N.
2024Удосконалення майстерності викладача вищої школи в дистанційному режиміКюрчева, Людмила Миколаївна; Горбова, Наталя Аркадіївна; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Кукіна, Наталя Володимирівна; Кравець, Олег Васильович; Kiurcheva, Liudmyla; Horbova, Natalia; Yefymenko, Liudmyla; Kukina, Natalia; Kravets, Oleh
2017Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Еvlash, V.; Z h u k o v a, V .; Kiurchev, Serhii; Кюрчев, Сергій Володимирович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Kalugina, I.; Kolesnichenko, S.; S a l a v e l i s, A .; Z o l o v s k a, O .; Bandurenko, H.
2024Biological activity of phenolic compounds of oats depending on the technology of its use in feeding geese.Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Gryshchenko, Viktoriya; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
2024Improving the quality of dairy sauces by using condensed low-lactose milk whey.Honchar, Yuliia; Гончар, Юлія Миколаївна; Gnitsevych, Victoriya
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 361