ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [310] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 310
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Необхідність переробки відходів птахофабрикГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2021Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавокЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2021Захисні покриття та способи обробки м'ясних продуктів з метою підвищення їх бар'єрних властивостейЗагорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira
2021Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» для спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena
2020Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробкиЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Онопченко, Н. В.
2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировиниЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Морозова, С. М.
2020Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробкиЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А.
2020Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства УкраїниКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Нестерчук, А. М.
202Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в УкраїніКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2021Історичні передумови формування регіональної південно-української кухні та вплив на неї кулінарних традицій етнічних переселенцівКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2021Особливості організації роботи кав’яреньГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Прошин, А. С.
2021Вплив обробки біопрепаратом на збереженість антиоксидантів плодів томатаЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А.
2021Використання нетрадиційної сировини в рецептурах кондитерських виробівЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Коробова, Я. В.
2021Вплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберіганняЗахарченко, М. А.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2020Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіонуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П.
2020Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінностіПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2020Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Ганчева, А. І.
2021Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. KummBandyra, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Isikhuemhen, S.; Kulyk, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Koliadenko, Viktoriia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2021Стевія медова – як натуральний замінник цукруЗарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna
2021Прогресивні технології зберігання плодоовочевої продукціїЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Коробова Я.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 310