Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г : [75] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 75
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Research of physical and chemical indices and rheological properties of apple puree different sorts and processing methodsGrygorenko, O. V.; Vershkov, О. О.; Григоренко, О. В.; Вершков, О. О.
2017Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13Прісс, О. П.; Priss, O.P.
2017Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторівПрісс, О. П.
2017Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruitsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.; Kopylova, T.; Gaprindashvili, N.; Kulik, A.; Atanasova, V.; Kashkano, M.; Kozonova, J.
2017Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositionsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.
2017Визначення вмісту цукрового сиропу в напої при змішуванні у протитечійно-стуминному апаратіСамойчук, К. О.; Паніна, В. В.; Полудненко, О. В.
2017Влияние антиоксидантной композиции на изменение товарного качества плодов сливы в процессе храненияСердюк, М. Е.; Гогунская, П.
2017Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageSerdyuk, M.; Velichko, I.; Priss, O.; Danchenko, O.; Kurcheva, L.; Baiberova, S.
2017Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat breadOsokina, N.; Kostetska, K.; Gerasymchuk, О.; Voziian, V.; Telezhenko, L.; Priss, O.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Palyanichka, N.; Stepanenko, D.
2016Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІвПрісс, О. П.; Priss, О.
2015Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберіганняПрісс, О. П.; Калитка, В. В.
2015Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуніСердюк, М. Є.; Байбєрова, С. С.
2015Аналіз прояву ДНК-конструкцій зі сайт-спецефічною рекомбіназною системою CRE/LOXP у декількох поколіннях трансформантів ARABIDOPSIS THALIANA за допомогою мультиваріативного методуСекан, А. С.; Мироничева, О. С.
2017Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукціїТележенко, Л. М.; Прісс, О. П.
2017Особливості зберігання грибів родини гливаБандура, І. І.; Кулик, А. С.; Каліцинський, С. С.; Сербова, І. О.
2016Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніхБурдіна, І.; Прісс, О. П.; Burdina, І.; Priss, О.
2013Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантівСердюк, М. Є.; Гапріндашвілі, Н. А.; Serduk, М. Е.; Gaprindashvili, N. А.
2013Вплив вологості на технологічні показники соломи при культивуванні їстівних грибівМироничева, О. С.
2014Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайноїБісько, Н. А.; Мироничева, О. С.; Бандура, І. І.
2015Аналіз фітотоксичності нафтозабруднених ґрунтівКолєснікова, Л. А.; Федюшко, М. П.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 75