Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.date.accessioned2019-12-11T09:38:45Z-
dc.date.available2019-12-11T09:38:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8803-
dc.description.abstractЗастосування живильного середовища на основі агрогелю із додаванням комплексного антиоксиданту, в порівнянні з контролем, дозволяє скоротити втрати сухих речовин на 26,58 %, сухих розчинних речовин - на 34,55 %; сприяє уповільненню темпів дисиміляції цукрів більш ніж в 2 рази; знижує витрати титрованих кислот в 1,3 рази. Це дозволяє отримати петрушку високої якості навіть після вдвічі довшого терміну зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток національної економіки: теорія і практика: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (3-4 квітня 2015 р.);Ч. 1 (С. 56-57)-
dc.subjectзелень петрушкиuk
dc.subjectживильне середовищеuk
dc.subjectгідрогельuk
dc.subjectзберігання петрушкиuk
dc.titleБіологічна цінність зелені петрушки при зберіганніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf3.95 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.