Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8803
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Алина Степановна | - |
dc.contributor.author | Kulik, Alina | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-11T09:38:45Z | - |
dc.date.available | 2019-12-11T09:38:45Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8803 | - |
dc.description.abstract | Застосування живильного середовища на основі агрогелю із додаванням комплексного антиоксиданту, в порівнянні з контролем, дозволяє скоротити втрати сухих речовин на 26,58 %, сухих розчинних речовин - на 34,55 %; сприяє уповільненню темпів дисиміляції цукрів більш ніж в 2 рази; знижує витрати титрованих кислот в 1,3 рази. Це дозволяє отримати петрушку високої якості навіть після вдвічі довшого терміну зберігання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Розвиток національної економіки: теорія і практика: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (3-4 квітня 2015 р.);Ч. 1 (С. 56-57) | - |
dc.subject | зелень петрушки | uk |
dc.subject | живильне середовище | uk |
dc.subject | гідрогель | uk |
dc.subject | зберігання петрушки | uk |
dc.title | Біологічна цінність зелені петрушки при зберіганні | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.