Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7510
Title: | Вологовіддача плодів перцю солодкого у зв’язку зі змінами температурного чинника і періоду зберігання |
Authors: | Ємельянов, Д. О. Коляденко, Вікторія Вікторівна Коляденко, Виктория Викторовна Koliadenko, Viktoriia |
Keywords: | вологовіддача;вода;температура;клітина;кристали;плодоовочева продукція |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 316 |
Abstract: | Втрата вологи при дефростації частково призводить до зниження харчової цінності, пом ’якшення консистенції замороженої продукції і погіршення органолептичних показників. Тому вологовіддача при дефростаці є одним з важливих показників придатності плодоовочевої продукції до заморожування та її споживчої якості. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7510 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-329 (1).pdf | 95.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.