Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7510
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ємельянов, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Коляденко, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Коляденко, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Koliadenko, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-13T11:41:06Z | - |
dc.date.available | 2019-06-13T11:41:06Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7510 | - |
dc.description.abstract | Втрата вологи при дефростації частково призводить до зниження харчової цінності, пом ’якшення консистенції замороженої продукції і погіршення органолептичних показників. Тому вологовіддача при дефростаці є одним з важливих показників придатності плодоовочевої продукції до заморожування та її споживчої якості. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 316 | - |
dc.subject | вологовіддача | uk |
dc.subject | вода | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | клітина | uk |
dc.subject | кристали | uk |
dc.subject | плодоовочева продукція | uk |
dc.title | Вологовіддача плодів перцю солодкого у зв’язку зі змінами температурного чинника і періоду зберігання | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-329 (1).pdf | 95.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.