Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7510
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄмельянов, Д. О.-
dc.contributor.authorКоляденко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorКоляденко, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorKoliadenko, Viktoriia-
dc.date.accessioned2019-06-13T11:41:06Z-
dc.date.available2019-06-13T11:41:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7510-
dc.description.abstractВтрата вологи при дефростації частково призводить до зниження харчової цінності, пом ’якшення консистенції замороженої продукції і погіршення органолептичних показників. Тому вологовіддача при дефростаці є одним з важливих показників придатності плодоовочевої продукції до заморожування та її споживчої якості.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 316-
dc.subjectвологовіддачаuk
dc.subjectводаuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectклітинаuk
dc.subjectкристалиuk
dc.subjectплодоовочева продукціяuk
dc.titleВологовіддача плодів перцю солодкого у зв’язку зі змінами температурного чинника і періоду зберіганняuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-329 (1).pdf95.78 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.