Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7510
Title: Вологовіддача плодів перцю солодкого у зв’язку зі змінами температурного чинника і періоду зберігання
Authors: Ємельянов, Д. О.
Коляденко, Вікторія Вікторівна
Коляденко, Виктория Викторовна
Koliadenko, Viktoriia
Keywords: вологовіддача;вода;температура;клітина;кристали;плодоовочева продукція
Issue Date: 2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 316
Abstract: Втрата вологи при дефростації частково призводить до зниження харчової цінності, пом ’якшення консистенції замороженої продукції і погіршення органолептичних показників. Тому вологовіддача при дефростаці є одним з важливих показників придатності плодоовочевої продукції до заморожування та її споживчої якості.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7510
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-329 (1).pdf95.78 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.