Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6447
Title: | Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначення |
Authors: | Сокот, Олександр Євгенович Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina |
Keywords: | розроблення рецептури вафель;гриби;харчування;грибний порошок;рецептура сирних вафель |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 24 |
Abstract: | Стаття про розроблення рецептури вафель з використанням грибів або грибного порошку |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6447 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-24.pdf | 764.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.