Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6447
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСокот, Олександр Євгенович-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.date.accessioned2019-04-04T07:35:49Z-
dc.date.available2019-04-04T07:35:49Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6447-
dc.description.abstractСтаття про розроблення рецептури вафель з використанням грибів або грибного порошкуuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 24-
dc.subjectрозроблення рецептури вафельuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectгрибний порошокuk
dc.subjectрецептура сирних вафельuk
dc.titleПерспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначенняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-24.pdf764.26 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.