Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/632
Title: Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування
Authors: Ялпачик, В. Ф.
Keywords: кристалізація води;фізична густота
Issue Date: 2014
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 14, т. 2 (С. 54-60)
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/632
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1032.pdf144.08 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.