Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/632
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, В. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-25T10:53:44Z | - |
dc.date.available | 2016-05-25T10:53:44Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/632 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 14, т. 2 (С. 54-60) | - |
dc.subject | кристалізація води | uk |
dc.subject | фізична густота | uk |
dc.title | Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.