Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/632
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, В. Ф.-
dc.date.accessioned2016-05-25T10:53:44Z-
dc.date.available2016-05-25T10:53:44Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/632-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 14, т. 2 (С. 54-60)-
dc.subjectкристалізація водиuk
dc.subjectфізична густотаuk
dc.titleТеплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозуванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1032.pdf144.08 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.