Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Назва: | Вода і водні ресурси в технологічних процесах підприємств АПК: навчальний посібник |
Автори: | Мовчан, Сергій Іванович Мовчан, Сергей Иванович Movchan, Serhii Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia |
Ключові слова: | техніка поливу;класифікація водних ресурсів;види водоспоживання;основні споживачі води;осушувальна меліорація;зрошувальна меліорація;режим зрошення;студент;види осушення |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Люкс |
Короткий огляд (реферат): | В навчальному посібнику наведена класифікація водних ресурсів, характеристика їх запасів і розподіл. Розглянуті види водоспоживання, основні споживачі води, їх особливості та вимоги. Викладені основи зрошувальних і осушувальних меліорацій, режим зрошення і техніка поливу сільськогосподарських культур, осушувальні і осушувально-зволожувальні меліорації, спеціальні види осушення. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, наукових та інженерно-технічних працівників. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НАВЧ ПОСІБНИК+.pdf | 9.74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.