Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМовчан, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorМовчан, Сергей Иванович-
dc.contributor.authorMovchan, Serhii-
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltianska, Natalia-
dc.date.accessioned2019-03-14T09:46:29Z-
dc.date.available2019-03-14T09:46:29Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126-
dc.description.abstractВ навчальному посібнику наведена класифікація водних ресурсів, характеристика їх запасів і розподіл. Розглянуті види водоспоживання, основні споживачі води, їх особливості та вимоги. Викладені основи зрошувальних і осушувальних меліорацій, режим зрошення і техніка поливу сільськогосподарських культур, осушувальні і осушувально-зволожувальні меліорації, спеціальні види осушення. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, наукових та інженерно-технічних працівників.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЛюксuk
dc.subjectтехніка поливуuk
dc.subjectкласифікація водних ресурсівuk
dc.subjectвиди водоспоживанняuk
dc.subjectосновні споживачі водиuk
dc.subjectосушувальна меліораціяuk
dc.subjectзрошувальна меліораціяuk
dc.subjectрежим зрошенняuk
dc.subjectстудентuk
dc.subjectвиди осушенняuk
dc.titleВода і водні ресурси в технологічних процесах підприємств АПК: навчальний посібникuk
dc.typeBook chapteruk
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НАВЧ ПОСІБНИК+.pdf9.74 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.