Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мовчан, Сергій Іванович | - |
dc.contributor.author | Мовчан, Сергей Иванович | - |
dc.contributor.author | Movchan, Serhii | - |
dc.contributor.author | Болтянська, Наталя Іванівна | - |
dc.contributor.author | Болтянская, Наталья Ивановна | - |
dc.contributor.author | Boltianska, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-14T09:46:29Z | - |
dc.date.available | 2019-03-14T09:46:29Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126 | - |
dc.description.abstract | В навчальному посібнику наведена класифікація водних ресурсів, характеристика їх запасів і розподіл. Розглянуті види водоспоживання, основні споживачі води, їх особливості та вимоги. Викладені основи зрошувальних і осушувальних меліорацій, режим зрошення і техніка поливу сільськогосподарських культур, осушувальні і осушувально-зволожувальні меліорації, спеціальні види осушення. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, наукових та інженерно-технічних працівників. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Люкс | uk |
dc.subject | техніка поливу | uk |
dc.subject | класифікація водних ресурсів | uk |
dc.subject | види водоспоживання | uk |
dc.subject | основні споживачі води | uk |
dc.subject | осушувальна меліорація | uk |
dc.subject | зрошувальна меліорація | uk |
dc.subject | режим зрошення | uk |
dc.subject | студент | uk |
dc.subject | види осушення | uk |
dc.title | Вода і водні ресурси в технологічних процесах підприємств АПК: навчальний посібник | uk |
dc.type | Book chapter | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НАВЧ ПОСІБНИК+.pdf | 9.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.