Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Title: | Вода і водні ресурси в технологічних процесах підприємств АПК: навчальний посібник |
Authors: | Мовчан, Сергій Іванович Мовчан, Сергей Иванович Movchan, Serhii Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia |
Keywords: | техніка поливу;класифікація водних ресурсів;види водоспоживання;основні споживачі води;осушувальна меліорація;зрошувальна меліорація;режим зрошення;студент;види осушення |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Люкс |
Abstract: | В навчальному посібнику наведена класифікація водних ресурсів, характеристика їх запасів і розподіл. Розглянуті види водоспоживання, основні споживачі води, їх особливості та вимоги. Викладені основи зрошувальних і осушувальних меліорацій, режим зрошення і техніка поливу сільськогосподарських культур, осушувальні і осушувально-зволожувальні меліорації, спеціальні види осушення. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, наукових та інженерно-технічних працівників. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НАВЧ ПОСІБНИК+.pdf | 9.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.