Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Название: Вода і водні ресурси в технологічних процесах підприємств АПК: навчальний посібник
Авторы: Мовчан, Сергій Іванович
Мовчан, Сергей Иванович
Movchan, Serhii
Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Boltianska, Natalia
Ключевые слова: техніка поливу
класифікація водних ресурсів
види водоспоживання
основні споживачі води
осушувальна меліорація
зрошувальна меліорація
режим зрошення
студент
види осушення
Дата публикации: 2019
Издательство: Люкс
Краткий осмотр (реферат): В навчальному посібнику наведена класифікація водних ресурсів, характеристика їх запасів і розподіл. Розглянуті види водоспоживання, основні споживачі води, їх особливості та вимоги. Викладені основи зрошувальних і осушувальних меліорацій, режим зрошення і техніка поливу сільськогосподарських культур, осушувальні і осушувально-зволожувальні меліорації, спеціальні види осушення. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, наукових та інженерно-технічних працівників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
НАВЧ ПОСІБНИК+.pdf9,74 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.