Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5491
Назва: | Конкурентоспроможність підприємств кондитерської галузі |
Автори: | Лєбєдєва, І. Г. Шквиря, Наталя Олександрівна Шквыря, Наталья Александровна Shkvyria, Natalia |
Ключові слова: | ринок кондитерських виробів;конкурентоспроможність підприємств;маркетинг |
Дата публікації: | 2016 |
Серія/номер: | Проблеми та перспективи розвитку підприємництва: Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 25 листопада 2016 року);Т. 3 (С. 53-55) |
Короткий огляд (реферат): | Уповільнення темпів росту ринку та посилення конкуренції на ринку кондитерських виробів вимагають від підприємств пошуку нових шляхів подальшого розвитку. Такими шляхами є розробка стратегій адаптивного розвитку та диверсифікація діяльності підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5491 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Маркетинг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-53-55.pdf | 604.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.