Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5491
Title: | Конкурентоспроможність підприємств кондитерської галузі |
Authors: | Лєбєдєва, І. Г. Шквиря, Наталя Олександрівна Шквыря, Наталья Александровна Shkvyria, Natalia |
Keywords: | ринок кондитерських виробів;конкурентоспроможність підприємств;маркетинг |
Issue Date: | 2016 |
Series/Report no.: | Проблеми та перспективи розвитку підприємництва: Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 25 листопада 2016 року);Т. 3 (С. 53-55) |
Abstract: | Уповільнення темпів росту ринку та посилення конкуренції на ринку кондитерських виробів вимагають від підприємств пошуку нових шляхів подальшого розвитку. Такими шляхами є розробка стратегій адаптивного розвитку та диверсифікація діяльності підприємств. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5491 |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-53-55.pdf | 604.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.