Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5491
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лєбєдєва, І. Г. | - |
dc.contributor.author | Шквиря, Наталя Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Шквыря, Наталья Александровна | - |
dc.contributor.author | Shkvyria, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-20T09:03:49Z | - |
dc.date.available | 2018-12-20T09:03:49Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5491 | - |
dc.description.abstract | Уповільнення темпів росту ринку та посилення конкуренції на ринку кондитерських виробів вимагають від підприємств пошуку нових шляхів подальшого розвитку. Такими шляхами є розробка стратегій адаптивного розвитку та диверсифікація діяльності підприємств. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми та перспективи розвитку підприємництва: Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 25 листопада 2016 року);Т. 3 (С. 53-55) | - |
dc.subject | ринок кондитерських виробів | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємств | uk |
dc.subject | маркетинг | uk |
dc.title | Конкурентоспроможність підприємств кондитерської галузі | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-53-55.pdf | 604.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.