Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Навчально-методичні роботи
Навчально-методичні вказівки (архів)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 29 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Теоретичні основи електротехніки, ч. 2: методичні вказівки для лабораторних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної форми навчання на основі повної загальної середньої освіти
Вовк, Олександр Юрійович
;
Вовк, Александр Юрьевич
;
Vovk, Oleksandr
2020
Обладнання для виготовлення цукристих кондитерських виробів типу ірису: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галуз " для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2019
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу фізики: Електрика і магнетизм
Сосницька, Наталя Леонідівна
;
Сосницкая, Наталья Леонидовна
;
Sosnytska, Natalia
;
Данченко, Микола Миколайович
;
Данченко, Николай Николаевич
;
Danchenko, Mykola
2020
Обладнання для просіювання сировини хлібопекарного виробництва: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2018
Технологія металів і матеріалознавство та Основи обробки металів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів першого (бакалаврського) освітнього рівня зі спеціальностей: 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 142 «Енергетичне машинобудування», 274 «Автомобільний транспорт», 132 «Матеріалознавство», 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», 022 «Дизайн», 015 «Професійна освіта»
Посвятенко, Е. К.
;
Сушко, Ольга Вікторівна
;
Сушко, Ольга Викторовна
;
Sushko, Olha
;
Мельник, О. В.
;
Аксьом, П. А.
2020
Роторно-пульсаційні апарати для диспергування емульсій: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Вивчення обладнання для виготовлення емульсій при виробництві соусів: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Обладнання для підготовки фруктів та овочів до подальшої переробки. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Пупинін, Андрій Андрійович
;
Пупынин, Андрей Андреевич
;
Pupynin, Andrii
2020
Обладнання для виробництва хрусткої картоплі (чіпсів). Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Пупинін, Андрій Андрійович
;
Пупынин, Андрей Андреевич
;
Pupynin, Andrii
2020
Пресове обладнання для виробництва рослинної олії: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
Discover
Author
24
Palianychka, Nadiia
24
Паляничка, Надежда Александровна
24
Паляничка, Надія Олександрівна
22
Verkholantseva, Valentyna
22
Верхоланцева, Валентина Александр...
22
Верхоланцева, Валентина Олександр...
8
Samoichuk, Kyrylo
8
Самойчук, Кирилл Олегович
8
Самойчук, Кирило Олегович
6
Pupynin, Andrii
.
next >
Subject
26
методичні вказівки
4
обладнання
3
електротехніка
2
борошно
2
гомогенізація молока
2
напівфабрикати
2
постійний струм
2
технологічне обладнання
1
борошняні вироби
1
бринза
.
next >
Date issued
27
2020
1
2018
1
2019
Has File(s)
29
true