Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11600
Title: Обладнання для виготовлення цукристих кондитерських виробів типу ірису: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галуз " для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Authors: Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Keywords: методичні вказівки;виробництво ірису;лабораторні роботи;технологічні карти;лабораторні установки;рецептура ірисної суміші
Issue Date: 2020
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Series/Report no.: 24 с.;
Abstract: Мета роботи: Вивчити технологічні схеми і технологічне обладнання для виробництва ірису. Провести експериментальне приготування ірисної маси і дати їй органолептичну оцінку.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11600
Appears in Collections:Навчально-методичні вказівки (архів)

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.