Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11600
Title: | Обладнання для виготовлення цукристих кондитерських виробів типу ірису: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галуз " для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» |
Authors: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | методичні вказівки;виробництво ірису;лабораторні роботи;технологічні карти;лабораторні установки;рецептура ірисної суміші |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Series/Report no.: | 24 с.; |
Abstract: | Мета роботи: Вивчити технологічні схеми і технологічне обладнання для виробництва ірису. Провести експериментальне приготування ірисної маси і дати їй органолептичну оцінку. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11600 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Обладнання для виготовлення цукристих кондитерських виробів типу ірису.pdf | 899.94 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.