Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11608
Title: | Обладнання для виробництва хрусткої картоплі (чіпсів). Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр" |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Пупинін, Андрій Андрійович Пупынин, Андрей Андреевич Pupynin, Andrii |
Keywords: | методичні вказівки;чіпси;лабораторні роботи;виготовлення хрусткої картоплі |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Series/Report no.: | 23 с.; |
Abstract: | Мета роботи: отримання знань з призначення, будови, роботи потокових ліній і окремих видів обладнання, що застосовуються для виготовлення хрусткої картоплі (чіпсів). |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11608 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Обладнання для виробництва хрусткої картоплі.pdf | 817.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.