Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11608
Title: Обладнання для виробництва хрусткої картоплі (чіпсів). Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Пупинін, Андрій Андрійович
Пупынин, Андрей Андреевич
Pupynin, Andrii
Keywords: методичні вказівки;чіпси;лабораторні роботи;виготовлення хрусткої картоплі
Issue Date: 2020
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Series/Report no.: 23 с.;
Abstract: Мета роботи: отримання знань з призначення, будови, роботи потокових ліній і окремих видів обладнання, що застосовуються для виготовлення хрусткої картоплі (чіпсів).
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11608
Appears in Collections:Навчально-методичні вказівки (архів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Обладнання для виробництва хрусткої картоплі.pdf817.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.