Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 47 (Search time: 0.028 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Вивчення обладнання для виготовлення емульсій при виробництві соусів: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2020Система публічного електронного урядування: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna
2020Історія науки і техніки: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів рівня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія»Мельник, Олександр Олексійович; Мельник, Александр Алексеевич; Melnyk, Oleksandr
2020Обладнання для підготовки фруктів та овочів до подальшої переробки. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2020Обладнання для виробництва хрусткої картоплі (чіпсів). Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2020Публічне адміністрування: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності: 281 «Публічне управління та адміністрування»Вороніна, Юлія Євгенівна; Воронина, Юлия Евгеньевна; Voronina, Yuliia
2020Публічне адміністрування: методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності: 281 «Публічне управління та адміністрування»Вороніна, Юлія Євгенівна; Воронина, Юлия Евгеньевна; Voronina, Yuliia
2020Розрахунок статично визначених балок на згин: метод. вказівки до практичних занять з дисципліни «Інженерна механіка. Механіка матеріалів і конструкцій» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» денної та дистанційної 208 «Агроінженерія», 133 «Галузеве машинобудування» та 131 «Прикладна механіка»Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna
2020Пресове обладнання для виробництва рослинної олії: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2020Іноземна мова (англійська): методичні вказівки до самостійних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (на основі повної загальної середньої освіти), факультет економіки та бізнесуЖукова, Тетяна Василівна; Жукова, Татьяна Васильевна; Zhukova, Tetiana; Шляпіна, Олеся Володимирівна; Шляпина, Олеся Владимировна; Shliapina, Olesia