Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Навчально-методичні роботи
Навчально-методичні вказівки (архів)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 22 (Search time: 0.018 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Гідродинамічні кавітаційні пристрої для обробки харчових середовищ: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Апарати для плавлення сирної маси: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Вивчення обладнання для виготовлення цукрової вати: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Машини і обладнання для гомогенізації молока: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Обладнання для виробництва м’ясних напівфабрикатів: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Оцінка якості подрібнення сировини при виробництві соків: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Обладнання для виробництва вафельних виробів для фасування морозива: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Пупинін, Андрій Андрійович
;
Пупынин, Андрей Андреевич
;
Pupynin, Andrii
2020
Технологічне обладнання для виробництва макаронних виробів. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Пупинін, Андрій Андрійович
;
Пупынин, Андрей Андреевич
;
Pupynin, Andrii
2020
Обладнання для виготовлення цукристих кондитерських виробів типу ірису: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галуз " для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Обладнання для просіювання сировини хлібопекарного виробництва: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
Discover
Author
22
Palianychka, Nadiia
22
Паляничка, Надія Олександрівна
6
Samoichuk, Kyrylo
6
Самойчук, Кирилл Олегович
6
Самойчук, Кирило Олегович
5
Pupynin, Andrii
5
Пупинін, Андрій Андрійович
5
Пупынин, Андрей Андреевич
Subject
22
лабораторні роботи
3
обладнання
2
борошно
2
напівфабрикати
2
технологічне обладнання
1
борошняні вироби
1
бринза
1
вареники
1
вафельна продукція для морозива
1
вафельні вироби
.
next >
Date issued
22
2020