Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11617
Title: Оцінка якості подрібнення сировини при виробництві соків: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Authors: Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Keywords: методичні вказівки;подрібнення сирови;лабораторні роботи;виробництво соків;подрібнювач плодів
Issue Date: 2020
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Series/Report no.: 15 с.;
Abstract: Мета роботи: Ознайомитись зі схемою і будовою подрібнювача плодів та лабораторної установки для оцінки однорідності подрібненої маси. Одержати практичні навички визначення ступеня подрібнювання плодової маси при виробництві соків відповідно до методики ГОСТ 24283-80.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11617
Appears in Collections:Навчально-методичні вказівки (архів)

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.