Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11624
Title: | Технологічне обладнання для виробництва макаронних виробів. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр" |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Пупинін, Андрій Андрійович Пупынин, Андрей Андреевич Pupynin, Andrii |
Keywords: | методичні вказівки;макарони;лабораторні роботи;виробництво макаронних виробів;технологічне обладнання;борошно |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Series/Report no.: | 35 с.; |
Abstract: | Мета роботи: отримання, розширення і поглиблення знань по технології, призначенню, принципам дії, будові, роботі обладнання для виробництва макаронних виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11624 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологічне обладнання для виробництва макаронних виробів.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.