Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11590
Title: | Апарати для плавлення сирної маси: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» |
Authors: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | сирна маса;плавлення сиру;лабораторні роботи;методичні вказівки |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Series/Report no.: | 21 с.; |
Abstract: | Мета роботи: отримання, розширення і поглиблення знань по призначенню, принципам дії, будові, роботі та розрахунках апаратів для плавлення сирної маси, які застосовують при виробництві плавленого сиру. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11590 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Апарати для плавлення сирної маси.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.