Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4624
Title: | Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: автор. дис. ... д. т. н.: 05. 18. 13 |
Other Titles: | Научные основы холодильного хранения плодов с использованием обработки антиоксидантными веществами Scientific fundamentals of fruits cold storage using antioxidant treatment |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna |
Keywords: | storage;apples;pear fruits;plum fruits;antioxidants;weight loss;biochemical composition;physiological processes;microbiological diseases;commercial quality;хранение;яблоки;плоды груши;плоды сливы;антиоксиданты;потери массы;физиологические процессы;микробиологические болезни;товарное качество;зберігання;яблука;плоди груші;плоди сливи;антиоксиданти;товарна якість |
Issue Date: | 2018 |
Abstract: | UK: Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.13 "Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів" (181 - Харчові технології). Дисертація присвячена розробці наукових засад холодильного зберігання зерняткових та кісточкових плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4624 |
Appears in Collections: | Дисертації, автореферати дисертацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
автореферат Сердюк.pdf | 825.21 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.