Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4624
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.date.accessioned2018-10-17T08:03:57Z-
dc.date.available2018-10-17T08:03:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4624-
dc.description.abstractUK: Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.13 "Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів" (181 - Харчові технології). Дисертація присвячена розробці наукових засад холодильного зберігання зерняткових та кісточкових плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинамиuk
dc.language.isoukuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjectapplesuk
dc.subjectpear fruitsuk
dc.subjectplum fruitsuk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectweight lossuk
dc.subjectbiochemical compositionuk
dc.subjectphysiological processesuk
dc.subjectmicrobiological diseasesuk
dc.subjectcommercial qualityuk
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectяблокиuk
dc.subjectплоды грушиuk
dc.subjectплоды сливыuk
dc.subjectантиоксидантыuk
dc.subjectпотери массыuk
dc.subjectфизиологические процессыuk
dc.subjectмикробиологические болезниuk
dc.subjectтоварное качествоuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectплоди грушіuk
dc.subjectплоди сливиuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectтоварна якістьuk
dc.titleНаукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: автор. дис. ... д. т. н.: 05. 18. 13uk
dc.title.alternativeНаучные основы холодильного хранения плодов с использованием обработки антиоксидантными веществамиuk
dc.title.alternativeScientific fundamentals of fruits cold storage using antioxidant treatmentuk
dc.typeAutoreferatuk
Розташовується у зібраннях:Дисертації, автореферати дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Сердюк.pdf825.21 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.