Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4624
Назва: Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: автор. дис. ... д. т. н.: 05. 18. 13
Інші назви: Научные основы холодильного хранения плодов с использованием обработки антиоксидантными веществами
Scientific fundamentals of fruits cold storage using antioxidant treatment
Автори: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Ключові слова: storage;apples;pear fruits;plum fruits;antioxidants;weight loss;biochemical composition;physiological processes;microbiological diseases;commercial quality;хранение;яблоки;плоды груши;плоды сливы;антиоксиданты;потери массы;физиологические процессы;микробиологические болезни;товарное качество;зберігання;яблука;плоди груші;плоди сливи;антиоксиданти;товарна якість
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): UK: Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.13 "Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів" (181 - Харчові технології). Дисертація присвячена розробці наукових засад холодильного зберігання зерняткових та кісточкових плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4624
Розташовується у зібраннях:Дисертації, автореферати дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Сердюк.pdf825.21 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.