Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513
Title: Єфективність вакуумного охолодженя рослинної продукції
Authors: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Keywords: збереження якості;зниження втрат;консервація холодом;заморожування тривалого зберігання;підморожування тривалого зберігання;охолодження тривалого зберігання;утеплення продуктів;розморожування продуктів;вакуум
Issue Date: 2008
Series/Report no.: Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;Вип. 93 (С. 53-55)
Abstract: У нашій країні і за кордоном знаходить розповсюдження вакуумний спосіб охолоджування рослинної продукції. В результаті різкого зниження тиску з продукту інтенсивно випаровується волога і швидко знижується його температура. Крім того, використання вакууму дозволяє дегазувати і дезодорувати продукт, що сприяє поліпшенню його органолептичних показників, зниженню кислотності і збільшенню терміну зберігання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.