Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513
Title: | Єфективність вакуумного охолодженя рослинної продукції |
Authors: | Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Keywords: | збереження якості;зниження втрат;консервація холодом;заморожування тривалого зберігання;підморожування тривалого зберігання;охолодження тривалого зберігання;утеплення продуктів;розморожування продуктів;вакуум |
Issue Date: | 2008 |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;Вип. 93 (С. 53-55) |
Abstract: | У нашій країні і за кордоном знаходить розповсюдження вакуумний спосіб охолоджування рослинної продукції. В результаті різкого зниження тиску з продукту інтенсивно випаровується волога і швидко знижується його температура. Крім того, використання вакууму дозволяє дегазувати і дезодорувати продукт, що сприяє поліпшенню його органолептичних показників, зниженню кислотності і збільшенню терміну зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17.Ломейко О.П. Єфективність вакуумного охолодженя рослинної продукції.pdf | 9.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.