Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2018-10-09T05:57:55Z-
dc.date.available2018-10-09T05:57:55Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513-
dc.description.abstractУ нашій країні і за кордоном знаходить розповсюдження вакуумний спосіб охолоджування рослинної продукції. В результаті різкого зниження тиску з продукту інтенсивно випаровується волога і швидко знижується його температура. Крім того, використання вакууму дозволяє дегазувати і дезодорувати продукт, що сприяє поліпшенню його органолептичних показників, зниженню кислотності і збільшенню терміну зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;Вип. 93 (С. 53-55)-
dc.subjectзбереження якостіuk
dc.subjectзниження втратuk
dc.subjectконсервація холодомuk
dc.subjectзаморожування тривалого зберіганняuk
dc.subjectпідморожування тривалого зберіганняuk
dc.subjectохолодження тривалого зберіганняuk
dc.subjectутеплення продуктівuk
dc.subjectрозморожування продуктівuk
dc.subjectвакуумuk
dc.titleЄфективність вакуумного охолодженя рослинної продукціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.