Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4344
Title: Динаміка вмісту фенольних речовин в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Keywords: зберігання;плоди томату;поліфеноли;обробка;антиоксиданти;вміст фенольніих речовин
Issue Date: 2010
Series/Report no.: Вісник ПДАА;№ 4
Abstract: UK: Досліджено динаміку фенольних речовин плодів томату при зберіганні з використанням комплекс них препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що в бланжевих і бурих плодах відбувається нако пичення поліфенолів у перший період зберігання. Фенольні сполуки червоних плодів піддаються роз паду протягом усього періоду зберігання. Доведе но, що обробка плодів томата антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом уповіль нює процеси накопичення й розпаду поліфенолів, що сприяє максимальній збереженості біологічної цінності томатів і тривалості терміну їх зберігання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4344
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61.pdf328.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.