Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4344
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentinauk
dc.date.accessioned2018-07-25T11:40:51Z-
dc.date.available2018-07-25T11:40:51Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4344-
dc.description.abstractUK: Досліджено динаміку фенольних речовин плодів томату при зберіганні з використанням комплекс них препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що в бланжевих і бурих плодах відбувається нако пичення поліфенолів у перший період зберігання. Фенольні сполуки червоних плодів піддаються роз паду протягом усього періоду зберігання. Доведе но, що обробка плодів томата антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом уповіль нює процеси накопичення й розпаду поліфенолів, що сприяє максимальній збереженості біологічної цінності томатів і тривалості терміну їх зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник ПДАА;№ 4-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectплоди томатуuk
dc.subjectполіфенолиuk
dc.subjectобробкаuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectвміст фенольніих речовинuk
dc.titleДинаміка вмісту фенольних речовин в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61.pdf328.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.