Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4344
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentina | uk |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T11:40:51Z | - |
dc.date.available | 2018-07-25T11:40:51Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4344 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено динаміку фенольних речовин плодів томату при зберіганні з використанням комплекс них препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що в бланжевих і бурих плодах відбувається нако пичення поліфенолів у перший період зберігання. Фенольні сполуки червоних плодів піддаються роз паду протягом усього періоду зберігання. Доведе но, що обробка плодів томата антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом уповіль нює процеси накопичення й розпаду поліфенолів, що сприяє максимальній збереженості біологічної цінності томатів і тривалості терміну їх зберігання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ПДАА;№ 4 | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | плоди томату | uk |
dc.subject | поліфеноли | uk |
dc.subject | обробка | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | вміст фенольніих речовин | uk |
dc.title | Динаміка вмісту фенольних речовин в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.