Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18865
Title: Розробка технології протеїнових батончиків на основі ізоляту горохового білка (21ХТД.12803044.04.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Яблоновський, Владислав Костянтинович
Scientific director: Гончар, Юлія Миколаївна
Honchar, Yuliia
Keywords: протеїновий батончик;гороховий білок;ізолят горохового білка;клітковина;арахісова паста;гречані пластівці;спортивне харчування;поживна цінність;енергетична цінність;целіакія;непереносимість лактози;суміш;протеїн;батончик;амінокислотний склад
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Яблоновський В.К. Розробка технології протеїнових батончиків на основі ізоляту горохового білка (21ХТД.12803044.04.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 70 с.
Abstract: В кваліфікаційгій роботі виконано аналіз ринку протеїнових батончиків присутніх на вітчизняному ринку, а саме аналіз їх структури, поживних речовин, складових інгредієнтів. Проаналізовані рослинні протеїни, для заміни протеїнів тваринного походження рослинними, а саме гороховим. Виходячи від потреб та завдань, які полягають в розробці продукту, який мав би здатність забезпечити усіма необхідними поживними речовинами (білками, вуглеводами, амінокислотами та жирами), бути корисним також для людей з лактозною та глютеновою непереносимістю саме спортсменів чи людей, які ведуть активний спосіб життя. Був проведений аналіз, опрацьовано склад протеїнового батончика, підраховано кількісний склад елементів, зроблено експериментальний зразок, вибрано обладнання виробництва.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18865
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yablonovsky_dyplom_2025.pdf436.28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.