Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Магістерські роботи : [256] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 256
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Розробка технології крафтових напоїв функціонального призначенняШелест, Владіслав
2024Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировиниЧурсін, Олег Анатолійович
2024Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготуванняЧернявський, Олександр Владиславович
2024Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировиниУгріна, Поліна Олександрівна
2024Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначенняСокуренко, Віта Сергіївна
2024Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинкамиСевастьянович, Марія Віталіївна
2024Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’ясного фаршу із застосуванням природних фенольних сполукПрошин, Антон Сергійович
2024Удосконалення технології виробництва черешневого винаПрісс, Євген Рудольфович
2024Розроблення технології виготовлення чатні з огірківПригара, Ярослав Миколайович
2024Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукціїПерець, Тетяна Володимирівна
2024Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировиниПашин, Станіслав Вікторович
2024Розробка технології функціональних овочевих напоївНіконов, Іван Володимирович
2024Удосконалення технології виробництва малинового джемуНедоступ, Віолета Володимировна
2024Удосконалення технології виробництва сиру з лавандоюМикало, Мирослава Вікторівна
2024Удосконалення технології напоїв з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинМелкумова, Джульєтта Семенівна
2024Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировиниМаслова, Дар’я Павлівна
2024Інноваційні технології соняшникової олії з використанням природних антиоксидантівЛитвиненко, Ніна Валеріївна
2024Удосконалення технології сушіння журавлиниЛевентов, Сергій Миколайович
2024Удосконалення технології журавлиного соусуКоробов, Олександр Михайлович
2024Удосконалення технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністюКовальчук, Діана Ігорівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 256