Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГончар, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.advisorHonchar, Yuliia-
dc.contributor.authorЯблоновський, Владислав Костянтинович-
dc.date.accessioned2025-04-11T12:04:16Z-
dc.date.available2025-04-11T12:04:16Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЯблоновський В.К. Розробка технології протеїнових батончиків на основі ізоляту горохового білка (21ХТД.12803044.04.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 70 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18865-
dc.description.abstractВ кваліфікаційгій роботі виконано аналіз ринку протеїнових батончиків присутніх на вітчизняному ринку, а саме аналіз їх структури, поживних речовин, складових інгредієнтів. Проаналізовані рослинні протеїни, для заміни протеїнів тваринного походження рослинними, а саме гороховим. Виходячи від потреб та завдань, які полягають в розробці продукту, який мав би здатність забезпечити усіма необхідними поживними речовинами (білками, вуглеводами, амінокислотами та жирами), бути корисним також для людей з лактозною та глютеновою непереносимістю саме спортсменів чи людей, які ведуть активний спосіб життя. Був проведений аналіз, опрацьовано склад протеїнового батончика, підраховано кількісний склад елементів, зроблено експериментальний зразок, вибрано обладнання виробництва.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectпротеїновий батончикuk
dc.subjectгороховий білокuk
dc.subjectізолят горохового білкаuk
dc.subjectклітковинаuk
dc.subjectарахісова пастаuk
dc.subjectгречані пластівціuk
dc.subjectспортивне харчуванняuk
dc.subjectпоживна цінністьuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.subjectцеліакіяuk
dc.subjectнепереносимість лактозиuk
dc.subjectсумішuk
dc.subjectпротеїнuk
dc.subjectбатончикuk
dc.subjectамінокислотний складuk
dc.titleРозробка технології протеїнових батончиків на основі ізоляту горохового білка (21ХТД.12803044.04.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yablonovsky_dyplom_2025.pdf436.28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.