Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18865
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гончар, Юлія Миколаївна | - |
dc.contributor.advisor | Honchar, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Яблоновський, Владислав Костянтинович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T12:04:16Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T12:04:16Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Яблоновський В.К. Розробка технології протеїнових батончиків на основі ізоляту горохового білка (21ХТД.12803044.04.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 70 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18865 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційгій роботі виконано аналіз ринку протеїнових батончиків присутніх на вітчизняному ринку, а саме аналіз їх структури, поживних речовин, складових інгредієнтів. Проаналізовані рослинні протеїни, для заміни протеїнів тваринного походження рослинними, а саме гороховим. Виходячи від потреб та завдань, які полягають в розробці продукту, який мав би здатність забезпечити усіма необхідними поживними речовинами (білками, вуглеводами, амінокислотами та жирами), бути корисним також для людей з лактозною та глютеновою непереносимістю саме спортсменів чи людей, які ведуть активний спосіб життя. Був проведений аналіз, опрацьовано склад протеїнового батончика, підраховано кількісний склад елементів, зроблено експериментальний зразок, вибрано обладнання виробництва. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | протеїновий батончик | uk |
dc.subject | гороховий білок | uk |
dc.subject | ізолят горохового білка | uk |
dc.subject | клітковина | uk |
dc.subject | арахісова паста | uk |
dc.subject | гречані пластівці | uk |
dc.subject | спортивне харчування | uk |
dc.subject | поживна цінність | uk |
dc.subject | енергетична цінність | uk |
dc.subject | целіакія | uk |
dc.subject | непереносимість лактози | uk |
dc.subject | суміш | uk |
dc.subject | протеїн | uk |
dc.subject | батончик | uk |
dc.subject | амінокислотний склад | uk |
dc.title | Розробка технології протеїнових батончиків на основі ізоляту горохового білка (21ХТД.12803044.04.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yablonovsky_dyplom_2025.pdf | 436.28 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.