Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18859
Title: | Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Чербунова, Вікторія Олексіївна |
Scientific director: | Данченко, Олена Олександрівна Danchenko, Olena |
Keywords: | гарбуз;екстракт кори дуба;зберігання;аскорбінова кислота |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : 2025 |
Citation: | Чербунова В. О. Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 83 с., 11 табл., 5 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології зберігання гарбуза із застосуванням екстакту кори дуба.У цій дипломній роботі було виконано наступне: у першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ присвячений огляду методів, які застосовувалися під час експериментів; у третьому розділі представлені результати досліджень та їх детальний аналіз; четвертий розділ описує технологічну схему зберігання гарбуза за використання екстракту кори дуба; п’ятий розділ містить економічні розрахунки, що підтверджують доцільність виробництва; у шостому розділі надано комплекс заходів з охорони праці та безпеки працівників у разі надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих результатів зроблені висновки щодо ефективності виробничого процесу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18859 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hcerbunova_dyplom_2025.pdf | 378.69 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.