Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18859
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Danchenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Чербунова, Вікторія Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T11:33:27Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T11:33:27Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Чербунова В. О. Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 83 с., 11 табл., 5 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18859 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології зберігання гарбуза із застосуванням екстакту кори дуба.У цій дипломній роботі було виконано наступне: у першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ присвячений огляду методів, які застосовувалися під час експериментів; у третьому розділі представлені результати досліджень та їх детальний аналіз; четвертий розділ описує технологічну схему зберігання гарбуза за використання екстракту кори дуба; п’ятий розділ містить економічні розрахунки, що підтверджують доцільність виробництва; у шостому розділі надано комплекс заходів з охорони праці та безпеки працівників у разі надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих результатів зроблені висновки щодо ефективності виробничого процесу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2025 | uk |
dc.subject | гарбуз | uk |
dc.subject | екстракт кори дуба | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.title | Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hcerbunova_dyplom_2025.pdf | 378.69 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.