Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18856
Title: Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Хіліоті, Микита
Scientific director: Паламарчук, Ігор Павлович
Palamarchuk, Ihor
Keywords: білий товстолобик;гриби;пресерви;енергетична цінність;хлориди;мінеральні речовини;кислотність;амінокислоти;білок
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Хіліоті М. Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. І. П. Паламарчук; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 83 с., 25 табл., 6 рис.
Abstract: В кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури за темою інноваціних консервів та пресервів з риби та морепродуктів з додаванням рослинної сировини, проаналізовано існуючий асортимент продуктів із товстолобика білого, удосконалено технологію та запропонован рецептуру нa прoдукцiю iз м’яca білого товстолобика iз oвoчaми: гриби, цибуля, морква (35%), зa якoю вигoтoвленo преcерви рибo-рocлиннi, доведено економічну ефективність удосконаленої технології та опрацьовано питання з охорони праці на проектованому виробництві.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18856
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hciliotti_dyplom_2025.pdf528.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.