Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Хіліоті, Микита

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

В кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури за темою інноваціних консервів та пресервів з риби та морепродуктів з додаванням рослинної сировини, проаналізовано існуючий асортимент продуктів із товстолобика білого, удосконалено технологію та запропонован рецептуру нa прoдукцiю iз м’яca білого товстолобика iз oвoчaми: гриби, цибуля, морква (35%), зa якoю вигoтoвленo преcерви рибo-рocлиннi, доведено економічну ефективність удосконаленої технології та опрацьовано питання з охорони праці на проектованому виробництві.

Опис

Бібліографічний опис

Хіліоті М. Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. І. П. Паламарчук; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 83 с., 25 табл., 6 рис.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By