Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18856
Title: | Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Хіліоті, Микита |
Scientific director: | Паламарчук, Ігор Павлович Palamarchuk, Ihor |
Keywords: | білий товстолобик;гриби;пресерви;енергетична цінність;хлориди;мінеральні речовини;кислотність;амінокислоти;білок |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Хіліоті М. Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. І. П. Паламарчук; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 83 с., 25 табл., 6 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури за темою інноваціних консервів та пресервів з риби та морепродуктів з додаванням рослинної сировини, проаналізовано існуючий асортимент продуктів із товстолобика білого, удосконалено технологію та запропонован рецептуру нa прoдукцiю iз м’яca білого товстолобика iз oвoчaми: гриби, цибуля, морква (35%), зa якoю вигoтoвленo преcерви рибo-рocлиннi, доведено економічну ефективність удосконаленої технології та опрацьовано питання з охорони праці на проектованому виробництві. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18856 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hciliotti_dyplom_2025.pdf | 528.89 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.