Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18856
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПаламарчук, Ігор Павлович-
dc.contributor.advisorPalamarchuk, Ihor-
dc.contributor.authorХіліоті, Микита-
dc.date.accessioned2025-04-11T11:17:08Z-
dc.date.available2025-04-11T11:17:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationХіліоті М. Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. І. П. Паламарчук; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 83 с., 25 табл., 6 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18856-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури за темою інноваціних консервів та пресервів з риби та морепродуктів з додаванням рослинної сировини, проаналізовано існуючий асортимент продуктів із товстолобика білого, удосконалено технологію та запропонован рецептуру нa прoдукцiю iз м’яca білого товстолобика iз oвoчaми: гриби, цибуля, морква (35%), зa якoю вигoтoвленo преcерви рибo-рocлиннi, доведено економічну ефективність удосконаленої технології та опрацьовано питання з охорони праці на проектованому виробництві.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectбілий товстолобикuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectпресервиuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.subjectхлоридиuk
dc.subjectмінеральні речовиниuk
dc.subjectкислотністьuk
dc.subjectамінокислотиuk
dc.subjectбілокuk
dc.titleУдосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hciliotti_dyplom_2025.pdf528.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.