Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18856
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Паламарчук, Ігор Павлович | - |
dc.contributor.advisor | Palamarchuk, Ihor | - |
dc.contributor.author | Хіліоті, Микита | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T11:17:08Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T11:17:08Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Хіліоті М. Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. І. П. Паламарчук; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 83 с., 25 табл., 6 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18856 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури за темою інноваціних консервів та пресервів з риби та морепродуктів з додаванням рослинної сировини, проаналізовано існуючий асортимент продуктів із товстолобика білого, удосконалено технологію та запропонован рецептуру нa прoдукцiю iз м’яca білого товстолобика iз oвoчaми: гриби, цибуля, морква (35%), зa якoю вигoтoвленo преcерви рибo-рocлиннi, доведено економічну ефективність удосконаленої технології та опрацьовано питання з охорони праці на проектованому виробництві. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | білий товстолобик | uk |
dc.subject | гриби | uk |
dc.subject | пресерви | uk |
dc.subject | енергетична цінність | uk |
dc.subject | хлориди | uk |
dc.subject | мінеральні речовини | uk |
dc.subject | кислотність | uk |
dc.subject | амінокислоти | uk |
dc.subject | білок | uk |
dc.title | Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hciliotti_dyplom_2025.pdf | 528.89 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.