Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18847
Title: Удосконалення технології виробництва вермутів (23ХТД. 13102999.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Сомсіков, Олексій Олексійович
Scientific director: Андрущенко, Микола Васильович
Andrushchenko, Mykola
Keywords: вермут;пряно-ароматична композиція;полин;біттер;вино;екстрактція;технологія виробництва;органолептична оцінка
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Сомсіков О. О. Удосконалення технології виробництва вермутів (23ХТД. 13102999.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. В. Андрущенко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 74 с., 10 табл.
Abstract: У кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва вермутів, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та розроблені композиції рослинних ароматичних інгредієнтів. Описані результати органолептичної оцінки дослідних варіантів. Встановлені режими екстракції сировини при зменшеному вмісті спирту в екстрагенті. Розглянута та описана загальна технологія виробництва вермутів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18847
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Somsikov_dyplom_2025.pdf361.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.